Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

sobota 26. května 2012

Rodinný blog

Je vaše rodina tak trošku počítačová? Mají všichni členové svou stránku na Facebooku? A fotoalbum třeba na picasaweb.google.com? Zkuste tedy přejít na další vyšší úroveň - založte si rodinný blog!

Blog vám umožňuje velmi snadným způsobem vytvořit rodinnou kroniku doplněnou fotkami. Cokoli do své kroniky, tedy blogu, přidáte, může být komentováno návštěvníky vašeho blogu. Vaše rodina může začít komunikovat s celým světem.

Říkáte si: to jsou náklady na nějakou doménu, hosting a pak ještě nějaký redakční systém, na kterém to poběží. Ten musí někdo správně nainstalovat a doplnit dalšími prvky, jako antispamovou ochranou a tak podobně. Hromada výdajů a starostí. Ale je to skutečně tak? Nikoliv!

Pro založení vlastního blogu stačí navštívit stránky www.blogger.com a případně založit nový účet na Google, pokud jej už nemáte třeba ve formě gmailu nebo Google+1. Další postup je pak více než jednoduchý. Vyberete vhodnou šablonu, kterou můžete bez potíží kdykoliv změnit a můžete začít publikovat svůj první příspěvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.