Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

středa 13. června 2012

Ženichovy starosti

Nějak automaticky už jsem vnímala, že svatební oznámení objednává většinou nevěsta, málokdy ženich a ve velké většině jsou zasílány na adresu ženicha. Oproti tomu u prstýnků byl zatím objednávajícím vždy ženich. Říkala jsem si tedy, že prstýnky jsou vnímány jako ženichovy starosti.

Až včera najednou přišla objednávka na prstýnky s ženským jménem objednávajícího. Automaticky mi to hlava přebrala jako pár stejného pohlaví. Ovšem za pár minut zazvonil telefon a nastávající nevěsta se překvapivě ptala, zda nevadí, že se prsteny objednávají na ni, když si po svatbě změní příjmení. Nastávající je totiž momentálně v zahraničí. V té chvíli mi teprve docvaklo, že objednávání prstenů na ženichovo jméno se děje právě z důvodu změny příjmení. Na prsteny je totiž poskytována dvouletá záruka a nevěsty se bojí, že o ni přijdou v případě změny příjmení. To svatební oznámení nám o hlavu omlátí hned, příjmení nepříjmení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.