Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

pondělí 14. května 2012

Jak si zajistit nízkou cenu?

Mnohým čtenářům se bude zdát nadpis nesmyslný, ale není tomu zcela tak. Je to možná trochu podobné, jako u voleb. Pokud předem správně zvolíte, přinese vám volba prospěch, až něco budete potřebovat. Já často při volbách volím nepopulární strany, protože prosazují věci, které jsou nutné ke změnám. Většina národa však bohužel dost krátkozrace hledí především na sociální politiku. A tak mi předčasné volby jednou vykoply Zelené a teď tak nejspíš dopadnou Vévéčka. Příště s tímto trendem asi zvítězí komunisté. Ale dost politiky. Jste tady snad kvůli snubním prstenům?

Jak si tedy zajistit jejich nízkou cenu? V tomto směru se otevírají možnosti i pro konečné zákazníky, jak se spolupodílet na zajištění co nejnižších cen eshopu. Jde to. Přitom jednoduše a navíc zdarma. 

Stačí jen na eshop, který je již dnes nejlevnější, odkazovat na různých webech. Ať už jsou to blogy, diskusní fóra nebo sociální sítě typu Facebook, Twitter, Google+, Lidé.cz, Spolužáci.cz nebo třeba Modrý koník či jiná předsvatební tlachárna. 

Můžete doporučit také jednotlivé články tohoto blogu třeba na Linkuj.cz, Jagg.cz či dalších linkovacích webech.

Stačí také jedním kliknutím na sdílecí tlačítka na online eshop upozornit lidi, jež chodí na váš profil. Tlačítko Google +1 najdete zde jak v pravém menu, tak také pod každým článkem. Vedle jsou neodmyslitelně Facebook a Twitter. Připomínám, že musíte mít nějaký účet na Googlu, eventuálně dalších zmíněných službách. Facebookovou stránku a své přátele mají i Levné snubní prsteny.

Lze také snadno publikovat odkazy na weby, příspěvky, články, či jiné blogy na svém vlastním blogu nebo www stránkách. Přitom nezáleží, zda web jede na vlastní doméně nebo na nějaké subdoméně zdarma.

Na článek můžete upozornit i odesláním e-mailu s doporučením svým známým nebo přidáním odkazu do zápatí svého e-mailového podpisu. Rozhodně neposílejte doporučení bezhlavě hromadně, jednalo by se totiž o spamování, které nikdo nemá rád.

Díky takovéto jednoduché a vás vůbec nic nestojící propagaci si eshop udrží dobré ceny až do té chvíle, kdy se budete sami ženit nebo vdávat. A kdo ví, třeba snubní prstýnky nebudou to poslední, co vám bude e-shop moci v budoucnu nabídnout.

Nezapomínejte tedy, že dobrým cenám můžete i vy sami významně pomoci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.