Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

úterý 29. května 2012

Jak na počítač 1

JAK NA POČÍTAČ, aneb úvod do PC světa nejen pro ženy

Jsouce inspirována vlastními krušnými začátky při seznamování se s počítačem, připravila jsem pro vás několik rad týkajících se úplných začátků zacházení s počítačem. Další rady přidám, až se budu zase někdy příšerně nudit nebo nebude o čem jiném psát. Klidně napište do komentáře, co vám na počítači dělá největší problémy a pokud to bude v mých silách, pokusím se odpovědět. Abyste ale mohly pokračovat, je nutné úspěšně projít následujícím testem:

Otázka: Jste žena?
Odpověď: NE
Neprošel jste testem. Jděte na stránky Levne-snubni-prsteny.cz za trest vybírat snubní prsteny
Odpověď: ANO
Gratuluji! Splňujete všechny předpoklady a můžete číst dále!


Milé dámy, úvodem vás chci uklidnit, aby jste se počítače vůbec nebály. To on se musí bát vás. Pokud se na něm něco zasukuje, určitě to není vaše vina, protože věc, která používá tak zvrácenou logiku, že se zapíná vypínačem a vypíná v nabídce "Start" se prostě občas zasukovat musí.

DOBRÝ TIP!!!
Vzpomeňte si na to vždycky, když vám někdo bude vyčítat vaši ženskou logiku.

JEŠTĚ VÍC DOBRÝ TIP!!!
Myslete na to, že počítač potřebuje, stejně jako kdysi oblíbená japonská hračka Tamagočhi, krmit. Jinak chcípne. Za jeho chodu se tedy počítači nebude líbit vytažení baterie z notebooku nebo u stolního počítače vytažení zástrčky z elektrické sítě. Proto také nenechte baterie notebooku vybít až do dna. Většinou si o včasné přikrmení nějakým způsobem sám řekne. Zvlášť novější kousky si říkají o energii výrazněji.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.