Vaše otázky a náměty na další články a vůbec všechno, co vás zajímá kolem snubních prstenů, pište jako komentáře ke stávajícím článkům.

pátek 1. června 2012

Kdo nevěří...

Kdo nevěří, ať tam běží. Tímto rčením bych zahájila dnešní článeček.

Pokud máte panický strach z nákupů přes internet, není nic snazšího, než si zajet nakoupit nebo objednat zboží přímo do firmy, od níž nakoupit chcete. 

Snadno se to ovšem řekne a napíše. Jenže internetové obchody jsou opravdu založené na tom, že na skladě vůbec nic nemají a vyrábí se nebo dováží zboží z centrálního skladu až na základě objednávek zákazníků. Jinak by nemohly být nabízeny přijatelné ceny, které jsou rozhodně téměř vždy lepší, než v kamenných prodejnách. Zásoby drží peníze, které by se, být uložené do jiné investice, zhodnocovaly. Proto je nutné toto zhodnocení promítnout do ceny zboží. A to je také jedním z důvodů, proč musí mít kamenný obchod nutně dražší než internetový obchod.

Takže co teď s tím? Řešením je tady zajet si zaplatit zálohu do sídla firmy, pokud se bojíte bankovních převodů. A vyzvednout si pak hotovou zakázku na stejném místě, abyste v balíčku nedostali kousek pravé cihly namísto kousku 14ti karátového zlata. Pokud vám dodavatel umožní cestu uskutečnit během víkendu, můžete takovou nákupní cestu spojit s příjemným výletem do přírody nebo s návštěvou okolních pamětihodností. Ušetříte a ještě si uděláte radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jakýkoli spam je nemilosrdně mazán. Byť by byl sebemazanější.

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.